5 noms d’arbustos resistents a la sequera

0 0

Com a redactor especialitzat en jardineria, et puc dir que hi ha molts arbustos que poden resistir la sequera. Aquí tens cinc noms que et poden resultar útils per a crear un jardí resistents a la sequera:

1. Lavanda: Aquesta planta olorosa no només és ideal per a crear un jardí aromàtic, sinó que també és resistents a la sequera. La lavanda necessita poca aigua i és fàcil de mantenir.

2. Salvia: La salvia és una planta que requereix poc manteniment i és molt resistent a la sequera. A més, té unes flors molt atractives que poden donar un toc de color al teu jardí.

3. Romero: El romer és una altra planta aromàtica que és ideal per a un jardí resistents a la sequera. Aquesta planta necessita poc aigua i és fàcil de mantenir.

4. Artemisia: Aquesta planta és una de les més resistents a la sequera. L’artemisia té unes fulles molt atractives i ha estat utilitzada durant segles per a fins medicinals.

5. Cotoneaster: El cotoneaster és un arbust que és resistent a la sequera i té unes fulles molt atractives. A més, aquesta planta pot donar fruit, el que la fa una opció molt interessant per a un jardí resistents a la sequera.

Si estàs interessat en més informació sobre arbustos resistent a la sequera, pots fer algunes cerques relacionades com ara «com crear un jardí resistents a la sequera»,

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz