5 cactus amb flors per decorar el pati

0 0

Si busques una decoració original i amb personalitat per al teu pati, els cactus amb flors són una opció perfecta. Aquestes plantes tan resistents i fàcils de cuidar són capaces d’aportar molt color i vida a la teva terrassa o jardí. Aquí et presentem cinc cactus amb flors que et sorprendran i que no poden faltar a la teva col·lecció.

El primer és el cactus de la reina de la nit o Epiphyllum oxypetalum, una espècie que floreix només de nit i que desprèn un aroma deliciós. També hi ha el cactus orquídia o Epiphyllum, que produeix flors grans i espectaculars en tons rosats, vermells o blancs. El cactus de Nadal o Schlumbergera és un altre clàssic que no pot faltar a la teva selecció, ja que les seves flors en forma de campana són molt vistoses. Completen la llista el cactus de la flor de la selva o Hatiora salicornioides, amb flors petites però molt abundants, i el cactus de l’orella d’elefant o Opuntia microdasys, que té flors grogues i una forma peculiar.

Si vols complementar la teva recerca sobre cactus amb flors per al pati, pots buscar altres paraules clau com ara «cactus amb flors per a interiors», «cactus amb flors exòtics» o «cactus amb flors per a principiants». En tot cas, el que està clar és que els cactus amb flors són una opció decorativa

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz