40 curiositats d´animals

0 0

Hola, en aquest article parlarem de 40 curiositats d’animals que potser no sabies i que et sorprendran. Entre els animals que trobaràs hi ha des de l’ornitorinc a la llagosta, passant per la guineu voladora o el tardor. Descobriràs que l’ornitorinc és un dels pocs animals que posseeixen glàndules verinoses i que la llagosta pot arribar a viure fins als 100 anys. A més, aprendràs que la guineu voladora no és ni una guineu ni vola, sinó un marsupial que es desplaça per arbres i que el tardor és un animal que pot arribar a viure fins als 50 anys.

Així doncs, si ets un amant del món animal i vols conèixer més curiositats, no et perdis aquesta llista de 40 curiositats d’animals que et deixaran bocabadat. A més, podràs sorprendre als teus amics amb aquestes dades interessants i divertides sobre els animals més diversos del planeta.

Algunes de les busquedes relacionades amb «40 curiositats d’animals» podrien ser «curiositats d’animals per a nens», «curiositats d’animals dels oceans» o «curiositats d’animals extints».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz