4 plantes interior necessiten poca llum

0 0

Si estàs buscant plantes per decorar el teu espai interior i no tens molta llum natural, aquí et presentem quatre opcions que t’agradaran. Les 4 plantes interior necessiten poca llum i són resistents a les condicions d’interior.

La primera opció és la Sansevieria, també coneguda com «llengua de sogra». És una planta molt resistent i fàcil de cuidar, ja que no requereix molta aigua i pot viure en llocs amb poca llum. A més, és perfecta per purificar l’aire.

La segona opció és la Zamioculcas, una planta amb fulles verdes i brillants que creix molt bé en zones amb poca llum. També és una planta resistent i fàcil de cuidar, ja que no necessita molta aigua i es pot mantenir en un pot petit.

La tercera opció és la Pilea Peperomioides, també coneguda com «planta de la moneda xinesa». És una planta que es caracteritza per tenir fulles rodones i grans, i també per ser molt resistent i fàcil de cuidar. Pot viure en llocs amb poca llum i no necessita molta aigua.

Si busques altres opcions de plantes que necessiten poca llum, pots provar la Dracena o la Calathea, que també són plantes resistent i fàcils de cuidar per a espais interiors.

Algunes busquedes relacionades amb «4 plantes interior necessiten poca llum» podrien ser «plantas resistentes para interiores con poca luz», «las mejores plantas

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz