4 dades curioses sobre la prunera

0 0

La prunera, també coneguda com a prunera japonesa, és un arbre originari d’Àsia que pot arribar a mesurar fins a 15 metres de altura. A continuació, us presento quatre dades curioses sobre aquest arbre:

1. Les flors de la prunera són un dels primers signes de l’arribada de la primavera a molts països, com ara Japó. Aquest esdeveniment és conegut com a Hanami i és una tradició japonesa que consisteix a contemplar la bellesa de les flors de la prunera mentre es pren un àpat a l’aire lliure amb amics i familiars.

2. Els fruits de la prunera, coneguts com a umeboshi, són una delícia culinària a molts països d’Àsia. Aquests fruits es recullen quan encara estan verds i es conserven en sal marina i vinagre durant un temps per després poder ser menjats com a aperitiu o com a condiment per a altres plats.

3. La prunera és un arbre que es pot adaptar a diferents tipus de clima i sòl. És per això que es troba en molts països d’arreu del món, des de la Xina fins als Estats Units. A més, és un arbre que té una gran resistència a les malalties i als insectes, el que fa que sigui una opció molt popular per a jardins i parcs.

4. A part de la seva bellesa i dels seus fruits,

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz