3 curiositats de portugal

0 0

Portugal és un país amb una rica història i cultura, i està ple de curiositats fascinants. Aquí et presento tres curiositats interessants que segurament t’agradarà saber.

La primera curiositat és que Portugal té la frontera més antiga de tot Europa. La frontera entre Portugal i Espanya va ser establerta oficialment el 1297, fa més de 700 anys. Aquesta frontera està formada per la serralada de la Península Ibèrica, i separa els dos països de forma natural.

La segona curiositat és que Portugal és el país on es va originar el fado, un gènere musical únic que es caracteritza per la seva melancolia i tristesa. El fado va sorgir a Lisboa al segle XIX, i des de llavors ha estat una part important de la cultura portuguesa. Els portuguesos consideren el fado com una expressió de les seves emocions més profundes.

Finalment, la tercera curiositat és que Portugal té la biblioteca més antiga del món. La Biblioteca Joanina, situada a la Universitat de Coimbra, va ser fundada el 1717 i encara està en ús avui dia. La biblioteca és famosa per la seva arquitectura barroca i per la seva col·lecció de llibres rars.

Algunes de les cerques relacionades amb «3 curiositats de Portugal» podrien ser «Curiositats de Portugal per a nens», «Curiositats sobre la gastronomia portuguesa» i «Lugars interessants per visit

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz