3 curiositats de frança

0 0

França és un país ple de sorpreses i curiositats que val la pena descobrir. Aquí t’explico tres d’elles:

La primera curiositat és el Pont du Gard, un acuatucte romà que es va construir fa més de 2000 anys per transportar aigua a la ciutat de Nimes. Aquesta estructura impresionant té una alçada de 48 metres i una longitud de 275 metres, i encara avui en dia és considerat com un dels més grans i millors exemples d’enginyeria romana.

La segona curiositat és el Mont Saint-Michel, una illa rocosa situada a la costa nord de França que està coronada per una església benedictina del segle XI. Aquesta illa és coneguda per la seva arquitectura medieval, les seves estretes rues empedrades i les seves vistes espectaculars.

La tercera curiositat és la ciutat de Carcassonne, una ciutat fortificada medieval que es troba a la regió de Languedoc-Roussillon. Aquesta ciutat té muralla de pedra, torres i portalades impressionants que són un exemple de l’arquitectura militar medieval. A més, Carcassonne és també famosa per la seva gastronomia i els seus vins.

Algunes de les busquedes relacionades amb aquestes curiositats podrien ser: «com arribar al Pont du Gard», «visitar Mont Saint-Michel en un dia», «on menjar a Carcassonne».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz