10 curiositats de cuba

0 0

Cuba és una illa plena de vida i cultura, que ofereix moltes curiositats per als visitants que s’hi aventuren. Aquí us presentem les 10 curiositats més interessants de Cuba.

La primera curiositat és la música cubana, que és coneguda a tot el món pel seu ritme i energia. Els bongos, les maracas i les guitarres són instruments populars que formen part de la música tradicional cubana. La segona curiositat és la seva gastronomia, que és una fusió de flavors africans, espanyols i caribenys. Els plats típics inclouen el plat nacional, el Moros y Cristianos, que és arròs amb cigrons i carn de porc.

La tercera curiositat és la seva arquitectura colonial, que es pot veure a la ciutat de La Habana. Els edificis de colors brillants i les places són una vista impressionant. La quarta curiositat és la seva història revolucionària, que es pot veure al Museu de la Revolució a La Habana. La cinquena curiositat és la seva natura exuberant, que es pot veure en llocs com el parc nacional Topes de Collantes.

Les altres curiositats inclouen la seva cultura del tabac, el seu carnaval anual, les seves platges paradisíaques, el seu sistema de transport peculiar amb cotxes antics i les seves ciutats de pescadors pintoresques.

Algunes de les busquedes relacionades amb les 10 curiositats de Cuba inclouen «viatjar a Cuba», «turisme a Cuba» i «cos

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz